Bestrijding van vliegen Apeldoorn/zwolle (Overijssel en Gelderland)

U bent al een tijd niet op zolder geweest en wilt een doos met spullen ophalen die u langere tijd daar heeft opgeslagen. Op zolder treft u een grote zwerm vliegen aan en de doos die u zoekt is bedekt met een zwarte laag dode vliegen. Omdat de doos niet geheel dicht is zijn de vliegen ook in de doos doorgedrongen. Wat een viezigheid!

Dat kan iedereen overkomen. Het gaat hier meestal om zogenaamde klustervliegen. Dit zijn vrij grote vliegen die in de zomer buiten leven. In het najaar gaan ze op zoek naar overwinteringsplaatsen en kunnen in grote getalen de warmere, hooggelegen plaatsen in huizen, schuren of kantoorgebouwen binnendringen.

Naast klustervliegen zijn er tal van andere vliegensoorten die in meer of mindere mate voor overlast kunnen zorgen. Andere bekende soorten zijn bijvoorbeeld herfstvliegen, grasvliegjes, kamervliegen, stalvliegen en vleesvliegen.

Wat kunnen wij in de bestrijding van vliegen?

Als de klustervliegen in het najaar uw woning weten binnen te dringen dan kunnen wij ze voor u bestrijden en verwijderen. Daarnaast kunnen wij u adviseren welke maatregelen u kunt nemen om toekomstige overlast te beperken.


Screen Shot 2016-12-07 at 13.21.55
Screen Shot 2016-12-07 at 13.22.06
Screen Shot 2016-12-07 at 13.22.15

Kosten vliegenbestrijding

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of inspectie.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het bestrijden van vliegen gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Wist u dat?

Een vlieg een stempelvormige zuigsnuit heeft waarmee hij alleen vloeibaar voedsel kan opnemen? Vast voedsel maakt hij vloeibaar door ze in speeksel op te laten lossen.

Hulp bij bestrijding van vliegen?


Voor de diverse soorten vliegen zijn er verschillende behandelmethoden. We helpen en adviseren u graag bij de bestrijding daarvan. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel met 0578 – 628300 of
055 – 3561645 of vul onderstaand formulier in.


Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.