Mieren laten bestrijden in apeldoorn/zwolle (Gelderland en overijssel)

Bij thuiskomst treft u in uw keuken een spoor van marcherende mieren aan die op weg zijn naar de suikerpot.

In de detailhandel zijn middelen te koop ter bestrijding van mieren. Als het om inheemse soorten gaat kunt u deze eerst proberen. Lees altijd de gebruiksvoorschriften zorgvuldig om de gezondheid van u, uw kinderen en huisdieren te beschermen. Als het om uitheemse soorten gaat adviseren wij om direct een deskundige in te schakelen. Bent u niet zeker neem dan contact met ons op.

Op deze manier bestrijden wij mieren

Als de overlast blijft kunnen wij met meer specialistische middelen de mieren bestrijden. U kunt ons natuurlijk ook direct inschakelen. Niet alle mierennesten zullen gelijktijdig een opening naar buiten hebben. Veelal zal een aantal nesten pas later een opening naar buiten krijgen. Dit betekent dat alleen de nesten met een opening behandeld kunnen worden. De nesten die zich nadien openbaren dienen naderhand behandeld te worden. 

Natuurlijk kunnen wij dit voor u verzorgen maar met enige uitleg en hulpmiddelen die tegen geringe kosten verkrijgbaar zijn is dit goed zelf uitvoerbaar. Met opvolging van onze adviezen zult u in de toekomst aanmerkelijk minder overlast van mieren ondervinden.


Screen Shot 2016-12-07 at 13.21.55
Screen Shot 2016-12-07 at 13.22.06
Screen Shot 2016-12-07 at 13.22.15

Kosten bestrijding mieren

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden en bedragen vanaf € 45,00. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of inspectie.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het bestrijden van mieren gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Wist u dat?

In het voorjaar, zo rond mei en juni, de mieren zorgen voor nakomelingen. De mierenkoninginnen en darren van het mierenvolk kunnen vliegen en voeren een zogenaamde bruidsvlucht uit. Op plaatsen waar mieren niet welkom zijn is het daarom van belang de mieren al vroeg in het voorjaar te bestrijden, liefst voor de bruidsvlucht.

Bestrijden van mieren van Apeldoorn tot Zwolle?


U wilt geen mieren langs de muren en deuren in uw huis. Wij lossen het mierenprobleem voor u op.

Bel met 0578 – 628300 of
055 – 3561645 of vul onderstaand formulier in.


Meer over bestrijding van mieren

In uw woning of in de omgeving van uw woning bevinden zich waarschijnlijk mierennesten. Bij een mierennest denken we al snel aan een krioelende hoop van een halve meter hoog maar dat is alleen het geval bij de rode bosmier. De veel vaker nabij onze woningen voorkomende tuinmier of zwarte mier maakt een nest onder de grond met één opening die u waarneemt als een klein hoopje zand. Vaak is er sprake van meerdere nesten met elk een bevolking van rond de honderd mieren. In het voorjaar worden de mieren actief en gaan op zoek naar voedsel. Mieren kunnen ook in uw tuin of op uw terras voor overlast zorgen.

van-essen-mieren

Inheemse mieren bezorgen over het algemeen geen grote overlast. Vaak bouwen ze hun nesten ergens in een hoekje van de tuin waar we er geen last van hebben. Omdat mieren ook een nuttige functie hebben en eveneens voorzien in een voedselbron voor andere dieren, zoals bijvoorbeeld vogels, raden we aan om de mieren ongemoeid te laten indien u geen hinder ondervindt.

Het wordt anders als de mieren zich onder de tegels van het terras gaan nestelen of de woning binnen komen. Ook tropische mierensoorten zoals de faraomier kunnen voor grote overlast zorgen. Sommige mieren kunnen vervelend bijten en sommige soorten kunnen zuur spugen, beide met pijnlijke plekken tot gevolg. 

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.