Wespennest verwijderen van Apeldoorn tot zwolle

Op een heerlijke zomerdag geniet u in de tuin van een drankje. Na enige tijd strijkt er een wesp neer op de rand van uw glas. U kijkt op en ziet een ventilatie-opening in de muur waar net een paar wespen in- en uitvliegen.

Waarschijnlijk heeft u een wespennest in de spouwmuur. Bevruchte wespenkoninginnen overwinteren graag op droge plaatsen en daar leent uw woning zich prima voor. In het voorjaar zoekt zij een plaats om een nieuw nest te maken. Hiervoor kunnen zij zeer uiteenlopende plaatsen kiezen zoals spouwmuren, onder dakpannen, in struiken, bomen of de dakgoot, zelfs in de grond kunt u een wespennest aantreffen. Wespen kunnen gemeen steken. Veel mensen vertonen een allergische reactie op een wespensteek en vooral voor kinderen kan een wespensteek erg pijnlijk en gevaarlijk zijn. Redenen genoeg om maatregelen te nemen.

Hoe verwijderen wij wespennesten?

Allereerst zullen wij samen de urgentie vaststellen. Er kunnen zich bijvoorbeeld situaties voordoen zoals verbouwings- of onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand die geen uitstel dulden. Dan is onze aanwezigheid ter plaatse, bij voorkeur nog dezelfde dag, met spoed gewenst zodat uw verbouwing of onderhoud geen vertraging oploopt. Onze apparatuur om wespen te bestrijden heeft een groot bereik en kan ook op lastig bereikbare plaatsen een wespennest behandelen. Ongeveer 2 uur na de behandeling zal de activiteit van de wespen al zijn afgenomen en in de meeste gevallen zal de overlast binnen een dag geheel verdwenen zijn.
Screen Shot 2016-12-07 at 13.21.55
Screen Shot 2016-12-07 at 13.22.06
Screen Shot 2016-12-07 at 13.22.15

Kosten wespen bestrijding

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden en bedragen vanaf € 50,00. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of inspectie.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het bestrijden van wespen gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Garantie

Wij willen benadrukken dat in nagenoeg alle gevallen één behandeling volstaat. Mocht blijken dat de eerste behandeling toch niet afdoende is geweest dan zullen wij kosteloos nogmaals een behandeling uitvoeren.

Bestrijden van wespen en wespennest verwijderen al vanaf € 50,-. Neem contact op!


Wij lossen het wespenprobleem voor u op. Wij kunnen veilig wespen bestrijden en wespennesten verwijderen.

Bel met 0578 – 628300 of
055 – 3561645 of vul onderstaand formulier in.


Dit kunt u zelf doen tegen wespen

Met de nodige voorzorgsmaatregelen kunt u zelf iets ondernemen tegen wespen. Wat u vooral niet moet doen is de nestopeningen dicht maken. Als bijvoorbeeld een ventilatieopening in de spouwmuur als nestopening fungeert en u maakt deze dicht zullen de wespen een andere uitgang zoeken. U loopt dan het risico dat de wespen een uitgang naar binnen vinden en dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Wat u wel kunt doen is de uitvliegopeningen behandelen met wespenspray wat in de detailhandel verkrijgbaar is. Afhankelijk van het jaargetijde en de soort kunnen wespen erg agressief zijn. Het is mogelijk een wespennest zelf te bestrijden. Het wespenspray is verkrijgbaar in de detailhandel. Het vereist echter wel kennis van het gedrag van deze insecten. De 'nestbewakers' zullen u niet met open armen ontvangen. Daarbij is het ook niet geheel ondenkbaar dat ze u proberen te steken. wespennest verwijderen apeldoorn zwolle

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.