Familie in Apeldoorn jarenlang geplaagd door ratten

Jaren lang had een familie van de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn overlast door ratten. De ratten liepen door de kruipruimte, maakten daar lawaai en veroorzaakte knaagschade. Los van de praktische kant is het natuurlijk geen fijn gevoel om je huis te moeten delen met ratten en kan het bovendien gezondheidsproblemen veroorzaken. De bewoners hadden dan ook al vele pogingen ondernomen om het probleem op te lossen voordat ze met ons in contact kwamen.

Na onderzoek met behulp van gespecialiseerde apparatuur kwamen we tot de ontdekking dat de ratten het huis binnenkwamen via het toilet. Daar hadden ze een gat geknaagd in de zwakke rioolpijp die slecht aansloot op de toiletpot en kwamen zo, net onder de toiletvloer, in de kruipruimte terecht. Na vernieuwing van de rioolpijp was het probleem verholpen.

Ook last van ratten?

Als u meer wilt weten over ratten en rattenbestrijding, wat u zelf kunt doen en wat u beter kunt laten, kijk dan op de pagina ratten of neem contact op met onze vestiging in Apeldoorn: 055 – 3561645.

Met onze aanpak is overlast van ratten verleden tijd!

Neem contact op!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.