Bestrijding van bedwants

Op een ochtend wordt u wakker met een jeukende rode huidirritatie. In eerste instantie denkt u aan een mug in uw slaapkamer maar het is winter en het lijkt niet erg waarschijnlijk dat muggen nog voorkomen in dit jaargetijde. In de loop van de tijd worden de huidirritaties vervelender en u bezoekt uw huisarts. Hij/zij adviseert u om de slaapruimtes te laten onderzoeken op de aanwezigheid van bedwants.

Bedwantsen, ook wel ‘bed bugs’ of wandluizen genoemd, zijn kleine insecten van ca. 0,5 cm lengte. Ze voeden zich met het bloed van mensen. Overdag houden ze zich schuil in kieren en naden in slaapkamers en bedden. ’s Nachts worden ze actief en kunnen u door hun beten huidirritaties veroorzaken. Deze uiten zich in kleine bultjes zoals van een mug en rode, gezwollen vlekken vooral in de halsstreek. Deze kunnen erg jeuken en uiteraard is het niet bevorderlijk voor de nachtrust. Als men vaker gestoken wordt kan men zich ook onwel voelen.

Wat kunnen wij voor u doen in de bestrijding van bedwants?

Wij kunnen zorgdragen voor een effectieve behandeling van uw slaapruimte(n). De behandeling werkt vrijwel direct. Zolang de bedwants niet opnieuw van buiten af uw woning wordt binnengebracht zult u geen hinder meer ondervinden.

Met lokale experts in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Olst, Wijhe, Nunspeet, Raalte en Zwolle zijn wij altijd vakkundig en snel.

Wij helpen u snel, voordelig en met garantie zodat u van de bedwants af komt.

Kosten bedwantsbestrijding

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of inspectie.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het bestrijden van bedwantsen gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Wist u dat?

Volwassen bedwantsen verscheidene maanden tot wel een jaar zonder eten kunnen overleven?