Klantverhaal: houtworm in Nunspeet

Een meevaller voor de bewoners van een huis in Nunspeet. Zo mag je het resultaat van het onderzoek wat wij deden naar aanleiding van een melding over houtworm wel noemen. De bewoners gaven aan dat er houtworm op zolder was gesignaleerd. Na dit onderzocht te hebben hadden we ernstige twijfel. Weliswaar zaten de balken vol met gaatjes maar die waren niet kenmerkend voor houtworm. Verder laat houtworm ook houtstof of boormeel achter en dat troffen we niet aan.

Na verder overleg met de familie bleek dat de kinderen van het gezin op zolder hadden gespeeld en daar tekeningen hadden opgehangen aan de balken. De zogenaamde ‘houtworm-gaatjes’ bleken afkomstig te zijn van punaises die ze daarvoor gebruikt hadden!

Ook last van houtworm?

Wilt u meer weten over houtworm en houtwormbestrijding en wat wij voor u kunnen doen kijk dan op onze pagina over houtworm en boktor of neem direct contact op met onze vestiging in Apeldoorn: 055 – 3561645.

Met onze aanpak is houtworm voor u geen probleem meer!

Met lokale experts in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Olst, Wijhe, Nunspeet, Raalte en Zwolle zijn wij altijd vakkundig en snel.

Wij helpen u snel, voordelig en met garantie zodat u van de houtworm en boktor af bent.

Kosten houtworm en boktor bestrijding

De bestrijding van houtworm/boktor is niet zo duur als vaak gedacht wordt. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden maar de behandeling van een zolder in een eengezinswoning is al mogelijk vanaf € 250,-.

Bestrijdingsmiddelen

Voor houtworm en boktor gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Garantie

Het door ons gebruikte houtworm- of boktor-bestrijdingsmiddel heeft een gegarandeerde werking van 10 jaar. Na behandeling ontvangt u een certificaat wat tevens dient als garantiebewijs.