Kakkerlakken bestrijding

U komt in de keuken, doet het licht aan en in uw ooghoeken ziet u een beweging. Kleine beestjes schieten weg onder de aanrechtkastjes in kieren tussen de plint en de muur.

Mogelijk heeft u last van kakkerlakken. Omdat de beestjes lichtschuw zijn duiken ze direct weg wanneer het licht wordt aangedaan.

Kakkerlakken hebben een slechte naam. We denken meteen aan hygiëne, of juist het ontbreken daarvan en bij de naam kakkerlak is het eerste wat in ons opkomt een vies beestje. Als we bedenken dat de kakkerlak en een gewone kever of sprinkhaan in uiterlijk helemaal niet zoveel van elkaar verschillen lijkt dit onterecht. In feite is een kakkerlak een insect net als alle andere insecten.

Maar de kakkerlak heeft wel wat vervelende eigenschappen. Ten eerste vindt de kakkerlak onze woningen in combinatie met ons voedsel een ideale leefomgeving. De kakkerlak kan bacteriën en ziekteverspreiders overbrengen, vooral als ze in aanraking komen met ons voedsel. En ook erg vervelend: de kakkerlak verspreid een kenmerkende, onaangename geur door een uitscheiding via de rugklier.

Hoe bestrijden wij kakkerlakken?

Meestal is voor het bestrijden van kakkerlakken een gecoördineerde aanpak noodzakelijk. Eventueel aangrenzende ruimten en woningen dienen ook behandeld te worden en voorzorgsmaatregelen dienen door alle aanwonenden in acht genomen te worden. De coördinatie, behandeling en communicatie is een taak die wij voor onze rekening kunnen nemen. Dit doen wij door het plaatsen van lijmvallen bij u in de woning en eventueel aangrenzende woningen/bedrijfsruimtes.

Ondanks het feit dat de meeste bewoners er niets aan kunnen doen en dit ook niet konden voorkomen dat de kakkerlakken zich bij hen vestigden blijft het voor veel mensen een gevoelig punt. Wij hebben daar begrip voor en zullen hier zo discreet mogelijk mee omgaan. In de meeste gevallen worden de kakkerlakken bestreden met een lokaas-gel.

Met lokale experts in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Olst, Wijhe, Nunspeet, Raalte en Zwolle zijn wij altijd vakkundig en snel.

Wij helpen u snel, voordelig en met garantie zodat u van de kakkerlakken af komt.

Kosten kakkerlakkenbestrijding

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of inspectie.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het bestrijden van kakkerlakken gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Wist u dat?

De kakkerlak meestal via uw buren uw huis binnenkomt en dat tientallen kakkerlakken weken lang kunnen leven van één vetspetter? Dan kunnen we gerust stellen dat het krijgen van kakkerlakken gewoon een kwestie is van pech.