Wespen en wespennest verwijderen

Op een heerlijke zomerdag geniet u in de tuin van een drankje. Na enige tijd strijkt er een wesp neer op de rand van uw glas. U kijkt op en ziet een ventilatie-opening in de muur waar net een paar wespen in- en uitvliegen.

Waarschijnlijk heeft u een wespennest in de spouwmuur. Bevruchte wespenkoninginnen overwinteren graag op droge plaatsen en daar leent uw woning zich prima voor. In het voorjaar zoekt zij een plaats om een nieuw nest te maken. Hiervoor kunnen zij zeer uiteenlopende plaatsen kiezen zoals spouwmuren, onder dakpannen, in struiken, bomen of de dakgoot, zelfs in de grond kunt u een wespennest aantreffen. Wespen kunnen gemeen steken. Veel mensen vertonen een allergische reactie op een wespensteek en vooral voor kinderen kan een wespensteek erg pijnlijk en gevaarlijk zijn. Redenen genoeg om maatregelen te nemen.

Hoe verwijderen wij wespennesten?

Allereerst zullen wij samen de urgentie vaststellen. Er kunnen zich bijvoorbeeld situaties voordoen zoals verbouwings- of onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand die geen uitstel dulden. Dan is onze aanwezigheid ter plaatse, bij voorkeur nog dezelfde dag, met spoed gewenst zodat uw verbouwing of onderhoud geen vertraging oploopt. Onze apparatuur om wespen te bestrijden heeft een groot bereik en kan ook op lastig bereikbare plaatsen een wespennest behandelen. Ongeveer 2 uur na de behandeling zal de activiteit van de wespen al zijn afgenomen en in de meeste gevallen zal de overlast binnen een dag geheel verdwenen zijn.

Woon je in Epe, Heerde, Wapenveld, Emst, Vaassen Wenum Wiesel, Beemte Broekland, Deventer, Terwolde, Twello, Apeldoorn, Beekbergen of Ugchelen?

Voor slechts € 65,- zorgen wij ervoor dat je van je wespennest of wespenplaag af komt. Vul hier het formulier in om in contact te komen.

Staat uw woonplaats er niet tussen? Bel ons 0578-628300 voor een prijsopgave op maat.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden en bedragen vanaf €65,00. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of inspectie.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het bestrijden van wespen gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Garantie

Wij willen benadrukken dat in nagenoeg alle gevallen één behandeling volstaat. Mocht blijken dat de eerste behandeling toch niet afdoende is geweest dan zullen wij kosteloos nogmaals een behandeling uitvoeren.