Mieren

Bij thuiskomst treft u in uw keuken een spoor van marcherende mieren aan die op weg zijn naar de suikerpot.

In de detailhandel zijn middelen te koop ter bestrijding van mieren. Als het om inheemse soorten gaat kunt u deze eerst proberen. Lees altijd de gebruiksvoorschriften zorgvuldig om de gezondheid van u, uw kinderen en huisdieren te beschermen. Als het om uitheemse soorten gaat adviseren wij om direct een deskundige in te schakelen. Bent u niet zeker neem dan contact met ons op.

Op deze manier bestrijden wij mieren

Als de overlast blijft kunnen wij met meer specialistische middelen de mieren bestrijden. U kunt ons natuurlijk ook direct inschakelen. Niet alle mierennesten zullen gelijktijdig een opening naar buiten hebben. Veelal zal een aantal nesten pas later een opening naar buiten krijgen. Dit betekent dat alleen de nesten met een opening behandeld kunnen worden. De nesten die zich nadien openbaren dienen naderhand behandeld te worden.

Met lokale experts in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Olst, Wijhe, Nunspeet, Raalte en Zwolle zijn wij altijd vakkundig en snel.

Wij helpen u snel, voordelig en met garantie zodat u van de mieren af komt.

Kosten mieren bestrijding

De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of inspectie.

Bestrijdingsmiddelen

Voor het bestrijden van mieren gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Wist u dat?

In het voorjaar, zo rond mei en juni, de mieren zorgen voor nakomelingen. De mierenkoninginnen en darren van het mierenvolk kunnen vliegen en voeren een zogenaamde bruidsvlucht uit. Op plaatsen waar mieren niet welkom zijn is het daarom van belang de mieren al vroeg in het voorjaar te bestrijden, liefst voor de bruidsvlucht.