Klantverhaal houtworm monumentale boerderij Apeldoorn

Eén van de aansprekende projecten waarbij wij betrokken zijn geweest is de behandeling tegen houtworm en boktor van de monumentale boerderijen op landgoed ‘Het Woudhuis’ te Apeldoorn. Omdat het hier rijksmonumenten met een grote cultuurhistorische waarde betrof werden kosten nog moeite gespaard. Het binnenwerk van de boerderijen werd geheel verwijderd zodat de houten constructie volledig was blootgelegd. Hierdoor hebben we alle delen tot in de kleinste hoekjes tegen boktor kunnen behandelen.

De behandeling is inmiddels meer dan twintig jaar geleden uitgevoerd en nog steeds zijn de boerderijen vrij van aantasting.

Ook last van houtworm of boktor?

Wilt u meer weten over houtworm en houtwormbestrijding in Apeldoorn en omgeving en wat wij voor u kunnen doen kijk dan op onze pagina over houtworm en boktor of neem direct contact op met onze vestiging in Apeldoorn: 055 – 3561645.

Met onze aanpak is houtworm voor u geen probleem meer!

Met lokale experts in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Olst, Wijhe, Nunspeet, Raalte en Zwolle zijn wij altijd vakkundig en snel.

Wij helpen u snel, voordelig en met garantie zodat u van de houtworm en boktor af bent.

Kosten houtworm en boktor bestrijding

De bestrijding van houtworm/boktor is niet zo duur als vaak gedacht wordt. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden maar de behandeling van een zolder in een eengezinswoning is al mogelijk vanaf € 250,-.

Bestrijdingsmiddelen

Voor houtworm en boktor gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Garantie

Het door ons gebruikte houtworm- of boktor-bestrijdingsmiddel heeft een gegarandeerde werking van 10 jaar. Na behandeling ontvangt u een certificaat wat tevens dient als garantiebewijs.