Klantverhaal: Boktor in Apeldoorn

Een opmerkelijke verhaal is dat van een kunstenares uit Hoog Soeren, gemeente Apeldoorn. Zij heeft destijds een huis laten bouwen wat geheel volgens haar wensen werd opgetrokken van oud, gebruikt hout wat afkomstig was uit Nederland. Enige tijd nadat ze de woning had betrokken nam ze contact met ons op met de melding dat zij ze ’s nachts onverklaarbare geluiden waarnam die nog het meest op knaaggeluiden leken en uit de gebinten van haar huis leken te komen. Dit werd uiteindelijk zo erg dat ze ’s nachts uit de slaap werd gehouden en als maatregel met een hamer onder het bed sliep. Hiermee sloeg ze regelmatig flink op de balken om het ‘geknaag’ te laten stoppen. Dit hielp dan wel tijdelijk maar was toch geen afdoende oplossing, ze dacht dat ze muizen had.

Na een grondige inspectie hebben we geconstateerd dat de balken van het huis door boktor werden aangevreten. Het knagen van de boktor was dan ook wat de meldster van dit verhaal uit de slaap hield. Boktor kan het hout van een woning flink aantasten en de constructie ernstig verzwakken, het knagen is duidelijk hoorbaar.

Ook last van boktor of houtworm?

Als u meer wilt weten over boktor en boktorbestrijding in Apeldoorn en omgeving, wat u zelf kunt doen en wat beter niet, kijk dan op de pagina houtworm en boktor of neem contact op met onze vestiging in Apeldoorn: 055 – 3561645.

Met onze aanpak is boktor voor u verleden tijd!

Met lokale experts in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Olst, Wijhe, Nunspeet, Raalte en Zwolle zijn wij altijd vakkundig en snel.

Wij helpen u snel, voordelig en met garantie zodat u van de houtworm en boktor af bent.

Kosten houtworm en boktor bestrijding

De bestrijding van houtworm/boktor is niet zo duur als vaak gedacht wordt. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en omstandigheden maar de behandeling van een zolder in een eengezinswoning is al mogelijk vanaf € 250,-.

Bestrijdingsmiddelen

Voor houtworm en boktor gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die in Nederland zijn toegelaten. In combinatie met de door ons aangereikte maatregelen zijn ze volkomen veilig voor u, uw gezin, uw huisdieren en het milieu.

Garantie

Het door ons gebruikte houtworm- of boktor-bestrijdingsmiddel heeft een gegarandeerde werking van 10 jaar. Na behandeling ontvangt u een certificaat wat tevens dient als garantiebewijs.